Liigu sisu juurde

Jalka MM – mängupäev 7 eelvaated!

Portugal vs Maroko

Päeva esimeses mängus kaldume pigem Portugali poole, Ronaldo alustas turniiri väga võimsalt. Maroko suutis küll domineerida Iraani vastu, aga peale väga hea alguse, väga palju momente ei tekkinud. Antud mängus tasub sihtida lives mõnda madalamat goal line, näiteks over 2 või over 1.75, mõlemal meeskonnal on punkte vaja ning värav teeks selle mängu väga lahtiseks.

Uruguai – Saudi Araabia

Saudi Araabia jättis avamängu põhjal kõikidest meeskondadest kõige kehvema mulje, nende keskkaitsjad on väga kohmetud ja aeglased, samas üritatakse ise lühikeste söötudega ning liigselt riskeerides mängu alustada. Uruguai väga veenev avamängus ei olnud aga siiski loogika ütleb, et Uruguai peaks selle mängu vähemalt kahe väravaga võitma.

Iraan – Hispaania

Iraani jättis esimeses mängus Maroko vastu suhteliselt kehva mulje. Võideti, aga õnnelikust omaväravast. Hispaanial on vaja kindlasti võitu, Iraan läheb kaitses istuma, siis tasub jälgida  Hispaania asian handicap -1.5 1.75 koefitsendiga või isegi kannatab lives -1 oodata. Samuti peaks saama Hispaania kõvasti rohkem nurgalööke.

Vaata rohkem koefitsente siit!