Liigu sisu juurde

Jalka MM – mängupäev 6 eelvaated!

Kolumbia – Jaapan

Suhteliselt keeruline mäng, Kolumbia on jätnud oma suurima James Rodriguez-e varumeeste pingile. Samuti on ka koefitsent Kolumbia võidule tõusnud. Siiski on Kolumbia mängijad suuremad ja tugevamad, seega võib eeldada, et just nemad saavad rohkem nurgalööke. Tasub silma peal hoida Kolumbia -1.5 asian handicap nurgalöögid 1.9 koefitsendiga. Siiski kipun arvama, et mängu võidab ka Kolumbia, aga tasub jälgida kuidas mängupilt soosib seda ideed.

Poola – Senegal

Väga huvitav paar, kus samuti on poolt raske valida. Mõlemal meeskonnal on suured staarid nagu Lewandowski ja Senegali poolelt Mane, mõlemad mehed võivad mänge otsustada. Mängu iseloomult sarnaneb antud kohtumine kindlasti Horvaatia ja Nigeeria kohtumisele. Siiski tahaks rohkem näha, kuidas meeskonnad MM-ks valmis on.

Päeva viimane mäng Venemaa – Egiptus

Tahaks loota, et Mo Salah on Egiptuse algkoosseisus. Venemaa võitis küll turniiri avamängus Saudi Araabiat, aga mängupilt oli selline so-so, lihtsalt oma võimalused realiseeriti väga hästi. Mängu võtmeks võib olla see, et Venemaal on suur võit all ja nad on rahul ka viigiga, kuna suure tõenäosusega saaksid nad 4 punktiga alagrupist edasi, juhul kui tänase mängu viiki mängivad. Egiptus tegi väga korraliku mängu Uruguai vastu ja usun, et nad on suutelised Venemaaga võrdselt mängima. Seega Egiptus +0.5 1.8 koefitsendiga tundub hea panus!

Vaata rohkem koefitsente siit!